Friss heti lottószámok

Nincs olyan, aki nem ismerné a többéve kipróbálható hagyományos magyarországi lottó játékokat. És a legfrissebb lottó nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

Honlapunkon fellelhetők az Ötös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv lottó esetén a friss nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek az ismert heti húzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Kontrollálhatod, hogy a lottószámaiddal milyen eredményeket értél volna el az elmúlt Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetében a sorsolásokon az előkerült nyertes számok milyen gyakorisággal bukkantak eddig fel a szóban forgó lottójáték történelme alatt a meghatározott év, vagy az utolsó jackpot óta eltelt időszakban.
Akkor, ha éppen most senki nem vitte el a jackpotot, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.

Akkor, ha nem csak a lottó nyerőszámokkal kísértenéd a szerencsét, úgy az aktuális lottókhoz kapcsolódó nyereményjátékok köréből is szemezgethetsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játékoskedvűek által megjelölt leginkább előforduló nyerőszámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes heti kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Ha lenne gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő esetleges svindlikről, akkor egy nyílt fórum segítségével játszva megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-05-24 09:05