Termékcímkézésre alkalmas nyomtatható etikett címke

Rendkívül kedvező ár-érték arányú nyomtatható öntapadós címkére hívjuk fel a szíves figyelmét. Cseh alapanyagból, Csehországban gyártott minőségi etikett címke forgalmazását kezdtük meg Rayfilm etikett márkanéven.

Amennyiben naponta kell nagyszámú levelet küldenie Önnek, a borítékok megcímzése huzamosabb időt vesz igénybe. Erre ajánlunk egy korszerű, a munkát meggyorsító módszert, a Rayfilm nyomtatható etikett címkéket. A Rayfilm nyomtatható etikett címkék használhatók úgy a feladó, mind a címzett címének megadásához.

Az öntapadó etikett címkék tintasugaras és lézer nyomtatókkal is nyomtathatók. A bőséges választéknak köszönhetően (44 különböző méret) a Rayfilm etikett címke sokoldalúan felhasználható az élet számos területén.

A Rayfilm etikett címke megfelelő címkézési alternatívát biztosít termékcímkézésre, beltéri figyelemfelkeltő ábrákhoz, DVD, CD lemezek feliratozásához, iratok azonosításához.. A címke rendkívül gyorsan és biztosan tapad még a párás és hideg felületeken is. Arra azonban okvetlen ügyeljük, hogy egy ívet csak egyetlen egy alkalommal engedjünk át a fénymásolón..

A nedvesség és a hőmérsékletingadozás komoly károkat tehet a címkeívekben. A megvetemedett, felhullámosodott címkeívek nyomtatás közben elakadást okozhatnak, a magas páratartalom pedig nagyban rontja a nyomtatás minőségét. A masszív, visszazárható kartoncsomagolás a mechanikai sérülésektől is megvédi a címkéket.

Forrás: wts.hu, 2017-09-30 18:01