Lottó korábbi nyerőszámok

Rengetegen ismerjük a többtízéve kipróbálható töretlen sikerű magyarországi lottó játékokat. És az aktuális lottószámokat és nyereményeket?

A vásárlóCsapat weboldalán fellelhetők az Ötöslottó, a Hatoslottó, és a Skandináv-lottó esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikák az ismert heti számhúzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Leellenőrizheted, hogy a szerencseszámaiddal milyen találatokat sikerült volna megütni az eddigi Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből kisorsolt nyertes számok milyen gyakran jelentek meg a kiválasztott lottó játék történelme alatt az adott év, esetleg az utolsó telitalálat óta.
Abban az esetben, amikor jelenleg senki nem vitte el a főnyereményt, akkor az elvihető nyeremények értékét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.

Amennyiben nem csak a lottószámokkal tennéd próbára a szerencsét, akkor az aktuális lottókhoz kötődő nyeremény akciók közül is szemezgethetsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban fény derül arra, hogy sorsolásonként melyek a tippelők által megjelölt leginkább előforduló nyerőszámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Amennyiben lenne gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó vélelmezett manipulációról, akkor egy szabad fórum segítségével könnyen megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-03-07 06:09