Részecskeszűrő regenerálás

A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas díj. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Részecskeszűrő - Használt autó megvétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos megannyi esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. Trükkök a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül. A rossz minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi irdatlanul drága kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú trükk.

A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabad távozását. Tengernyien nem ismerik tudják, hogy a dízel gépkocsik részecskeszűrővel szereltek. Egy szuper részecskeszűrő a káros részecskék 90 %-át képes csapdába ejteni.

A részecskeszűrő javítása nagyon magas kiadás. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Részecskeszűrő cikkek a reszecske-szuro.hu honlapon. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer forint. Megannyi rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, mivel az új vásárlás ára irdatlanul drága.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: , 2017-02-19 12:29