Hogyan működik az Aquarea hőszivattyú?

Aquarea hőszivattyúval a környezettudatos fűtés többé már nem megvalósíthatatlan álom. Megannyian úgy vélik, hogy egy hőszivattyú vásárlása meglehetősen drága mulatság. Holott egy kis számítással azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ez mekkora tévedés. Pár év alatt a korszerűtlen fűtés miatt sokkal többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Sajátos módon a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú nagy hidegben is megtartja maximális teljesítményét. Emiatt jóval gyorsabban kifizetődik a hőszivattyúba invesztált pénz

Aquarea - Napjainkban egy fontos probléma a takarékos fűtés. A korunkbeli technológia megoldja, hogy pénztárcánkat kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést. Egy felkapott, modern választás az Aquarea hőszivattyú beszerelése. Aquarea T-CAP hőszivattyúval jelentősen csökkenthető a fűtés költsége. Ráadásul nem okoz gondot Aquarea hőszivattyúnak a kiépítése. A folytatást az AIRTECH Kft. Aquarea T-CAP honlapján olvashatja.

A kőszén díja egyfolytában magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiaforrások rövid időn belül kiapadnak. Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás drasztikus hatásától. Békében élhetjük mindennapjainkat. Nem kötelező attól pánikolni, hogy a földgáz ára akármelyik órában egetverően kirobban. Ennek dacára az Aquarea hőszivattyú megújuló energiaforrás. Egy teljes életen keresztül megfizethető fűtést ad.

A fejlett hőszivattyút elavult fűtési rendszerhez is telepíthetjük. Nem szükséges százezreket költeni az Aquarea T-CAP hőszivattyúk telepítésére. A beépítés a jelenlegi radiátoros rendszeren keresztül is elképzelhető. Rendkívül veszélytelen az üzemeltetés. Mivel nem keletkezik veszélyes anyag. Megfizethető fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtési rendszer telepítése mindig megtérül. A hagyományos gázfűtés számlája általában ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtési költség mellett biztosítja az otthonnak a meleg vizet is. A megtakarított Forint a bankszámlánkon marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a lista élén van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Voltaképpen semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és bolygónk oltalma szemszögéből hasznos beruházás. Unokáinkra is gondoljunk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú tulajdonképpen egy fordított konyhai hűtő. Mindenki tudja, hogy a konyhai hűtő a szoba meleg levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csakhogy inverz módon megy végbe a folyamat. Egy magasabb hőfokú térségből elvonja a hőenergiát és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez pénztárca kímélő villamos áramra van szükség.

Kiemelt téma: Aquarea T-CAP, hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea, Aquarea hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-12-16 15:24