Rendkívüli online rádió

Létezik egy kivételes online rádió. A Lépés Rádió célja elsőként az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Valamint az online rádióhallgatók tömérdek jól ismert zenét hallgassanak

Online zenehallgatás - Rendkívül bámulatos, hogy az online rádióban húsz munkatárs tevékenykedik önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek világát.

Az online rádió közösségének mérvadó, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársait. Meghatározó céljuk, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Online rádió javaslatok a lepesradio.hu weboldalán. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljesen ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-10-24 20:15