Olcsó tintapatron utántöltése

Miért olyan drágák manapság a tintapatronok? Hogyan lehet mégis ötöd- vagy akár tizedáron nyomtatni?

HP 22 tintapatron töltés - A patronárak ma már a csillagokban vannak. Tintapatron ötletek a refillparadise.hu honlapján. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete patron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes nyomtatópatron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet, egy fekete PG-40 nyomtatópatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 patron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi Canon és HP patronoknál is hasonló a helyzet: a patronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj. Mi lesz akkor a megoldás?

Nem véletlenül keresik annyira sokan a megoldást, hiszen mindig új patront vásárolni az egy nagyon költséges mulatság. Viszont a RefillParadise.hu egy tökéletes megoldást tud adni erre a kérdésre: olyan patron-utántöltő kitteket ad, amellyel bárki fel tudja tölteni a kiürült patronjait, biztonságosan és egyszerűen el tudja végezni a fúvókák légtelenítését (amely nélkül a patron feltöltése csak egy eredménytelen próbálkozás lenne, hiszen enélkül a festékpatronok rettentő gyorsan tönkremennének), ráadásul a RefillParadise.hu kittjeit mindössze csak egyszer kell megvásárolni, mert utána már elegendő csak a külön kiszerelt tintákat megvenni.

A fő probléma tintapatron töltésnél, hogy mindenképpen a tintapatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak nyomtatótintát töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli tönkremenetelét okozza.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2016-10-24 16:47