Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú - pénztárca kímélő fűtési rendszer

Panasonic Aquarea hőszivattyúval a megfizethető fűtés többé már nem megvalósíthatatlan vágyálom. Temérdeken úgy vélik, hogy egy hőszivattyú beszerzése meglehetősen költséges. Holott egy gyors számolással azonnal világossá válik, hogy ez milyen nagy tévedés. Pár év alatt az ósdi fűtés miatt sokkal többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic hőszivattyú nagy hidegben is megtartja tökéletes hatásfokát. Ezért sokkal hamarabb kifizetődik a hőszivattyúba invesztált pénz

Aquarea hőszivattyú - Környezetvédelmi szempontból is a lista élén van az Aquarea hőszivattyús fűtés. Lényegében semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészségünk és Földünk oltalma szempontjából a leghasznosabb beruházás. Utódainkra is gondoljunk, amikor a bolygó kifogyóban lévő energiahordozóit használjuk fűtéshez.

A kőszén ára minduntalan magasabb lesz. Ezek az energiahordozók hamarosan elfogynak. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk az olajár robbanás borzalmas hatásától. Nyugodtan tölthetjük mindennapjainkat. Nem muszáj attól félni, hogy a kőszén ára bármelyik héten az egekbe ugorhat. Holott az Aquarea T-CAP hőszivattyú újratermelődő energiaforrás. Napjainkban a geotermikus hőszivattyú, hőszivattyú meglehetősen keresett témakör. Egy egész életen át alacsony árú fűtést ad.

Aquarea hőszivattyú, Levegő víz hőszivattyú. Hatékony alternatív fűtés: Panasonic hőszivattyú
Aquarea hőszivattyú, Levegő víz hőszivattyú. Hatékony alternatív fűtés: Panasonic hőszivattyú

Hőszivattyús fűtés beüzemelése minden esetben megtérül. A gázszámla díja átlagosan 50 százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtés jóvoltából. A kedvező árú fűtés mellett garantálja a háznak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a bankszámlánkon marad.

A Panasonic Aquarea hőszivattyú tulajdonképpen egy inverz konyhai hűtő. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a konyha meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csak fordítva megy végbe a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőenergiát és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához olcsó villamos áramra van szükség.

Kategóriák: Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Panasonic Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-08-10 15:45