Erősen célszerű folyamatos edzés alatt fehér tea fogyasztása a fölös kilók villámgyors leadásához

Vérünk koleszterin szintjének befolyásolásában is létfontosságú feladata van a fehér teának. A testsúly elleni harcban fontos fegyver lehet a fehér tea. Gyakori sporttal társítva még kiemelkedőbb a fehér tea hatása.

Jázmin zöld tea - Sokan tudják, hogy a fehér tea rengeteg antioxidáns molekulát tartalmaz. De miért is létfontosságú egészségünk megőrzése szempontjából? Az antioxidánsok szervezetünk egyik pótolhatatlan alkotóelemei. Az anyagcsere folyamán nagyon reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. Ma a zöld tea élettani hatásai, tea fajták és hatásai szerfelett népszerű témakör. A tudomány mai megítélése szerint ezek a szabad gyökök főleg a rákos megbetegedésért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A fehér teában lévő tengernyi antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket.

Erősen célszerű folyamatos edzés alatt fehér tea fogyasztása a fölös kilók villámgyors leadásához
Erősen célszerű folyamatos edzés alatt fehér tea fogyasztása a fölös kilók villámgyors leadásához

A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a fehér tea ivása nagymértékben kíméli egészségünket. A fölös túlsúly leadásában is létfontosságú szerepe van a fehér teának. Tanulmányok bebizonyították, hogy a fehér teában fellelhető molekulák pozitívan befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A túlsúly leküzdésében létfontosságú szerepe van a fehér tea anyagcserére gyakorolt jelentős hatása. Folyamatos mozgással kombinálva a fehér tea fogyasztása még szembetűnőbb testsúly csökkenést eredményez.

Felpörgeti az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be létfontosságú szerepet. A fehér tea érrendszer védő szerepköre régtől fogva jól ismert az orvostudományban. A fehér teában lévő molekulák segítenek a diétában és az erek védelmében. Segíti a vércukor regulációját, cukorbetegeknek javallott a fogyasztása. A teafogyasztók körében az erek tágabbnak mutatkoznak, ami kiegyensúlyozottabb vérellátást biztosít.

Címke: zöld tea, mate tea

Forrás: tea.hu, 2016-07-25 14:34