Teher Taxi - gyors és hatékony bútorszállítás

Kategória: költöztetés Budapest olcsón, profi költöztetés, teher taxi, bútorszállítás

Új helyre költözéskor nagyon fontos, hogy milyen körülmények között kerülnek szeretett dolgaink a régi lakásból az újba. Sokan az ismerősöket kérik meg , hogy segítsenek a szállításban. Ami azonban számtalan bajhoz vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos háztartási gépek szállítása nem is olyan egyszerű. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd leviszi és felteszi a teherautóra. Azonban az ilyenféle kezdetleges megszokások során szoktak igen rondán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Az emberi szervezet nem ilyenféle terhek mozgatására lett fejlődve. Erős nyomás miatt kezünk, hátunk, derekunk és bokánk természetellenes terhelést kap. Költözés, lomtalanítás: ide kattintson a folytatáshoz. Mindemellett egy jól felszerelt költöztető csapat mindig hatékony felszerelést használ a nehéz tárgyak mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám használatával a terhet cipelő emberek gerincére egyenletes megterhelés jut. Ők könnyedén szállítanak nehéz terheket anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy miért fillérekért számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban a barátommal együtt költöztünk. Biztos ismerős, mennyire utálom, amikor a súlyos hűtő belevág a kezembe. A korábbi utálatos élmények miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Gyorsan megismerték a házam, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elszállítottak.

Kategória: költöztetés Budapest olcsón, profi költöztetés, teher taxi, bútorszállítás

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-04-03 17:09