Tánc tanítás

Kategória: salsa tanfolyam, salsa tánc, salsa con timba

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb táncstúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa teszünk róla, hogy már maga a salsa oktatás is örömteli szórakozás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb táncokat is megtanulhatsz salsa oktatás során. A nagyon divatos reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Salsa, salsa tánc: ide kattintva olvashat többet. Minden hónapban salsa buli. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is olyan nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai tánc tanfolyamunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak akarod, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő emberek, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Tanfolyamainkon a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre akarják fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben minden szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? A képzés teljesen az alapoktól indul. Semmilyen problémát nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Tánciskola mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01