Tánc oktatás

Címkék: salsacontimba, salsa, salsa oktatás, kezdő

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. Salsa tánciskola, salsa tánc: ide kattintson a részletekért. A Salsa Con Timba Salsa Club Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa teszünk róla, hogy már maga a salsa tanfolyam is örömteli kikapcsolódás legyen.Segítőkész tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz tánc tanfolyam során. A rendkívül modern reggaetont, a autentikus kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb bulija a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is igazán nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai tánc tanfolyamunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy salsa buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő hölgyek és urak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre akarják fejleszteni. Oktatásunk során az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben minden szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Lányok és fiúk egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Tanfolyamaink teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen problémát nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Táncoktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01