Páros tánc tánciskola

Kategória: salsa tánciskola, salsacontimba, salsa oktatás budapest

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa Club Budapest legbarátságosabb tánciskolája, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa oktatás is örömteli szórakozás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb táncokat is megtanulhatsz tánc tanfolyam során. A nagyon menő reggaetont, a ritmusos kubai rumbát vagy az elegáns sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa party. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is olyan nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő tánc oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő hölgyek és urak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat mesteri szintre szeretnék fejleszteni. Oktatásunk során az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Manapság a salsa oktatás budapest, salsa tánciskola szerfelett keresett témakör. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben rengeteg szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Soha sem táncoltál még? Az oktatás teljesen az alapoktól indul. Semmilyen problémát nem jelent ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Tánctanítás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Tánciskola ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni salsázni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01