Panelkonyha

Kategóriák: Profixig, ablakcsere bontás nélkül, Profixig Team Kft, olcsó műanyag ablakok

Jelenleg a plasztikból kialakult bemenetek és ablak nyílók ugyan bevettek lettek. Popularitásuk tán immáron a fa anyagú nyílászárókét is felülmúlta , hála a alapvetően alacsonyabb díjuknak. A műanyagból készült nyílók PVC-ből készülnek , ami egy nagyon kemény szubsztancia. Manapság a műanyag nyílászáró akció, műanyag nyílászáró nagyon keresett témakör

Ezek azok ajtók és ablakok kis híján teljesen ápolás mentesek, a zsanérok bezsírozásán túl nem szükségszerű másfajta gondozást, ellentétben a fából készült társaikkal, amit néhány évente ismételten le kell mázolni nem utolsó sorban el ferdülésre is képesek. 

Ugyanis egy átlagos ablakkeret méretének legtöbb esetben 80 százaléka üveglap, ezáltal nem elhanyagolható tovább hogy megfelelő hőszigetelési tulajdonsággal legyenek felruházva. Általában az üvegtábla lapok között Ar (argon van töltve ami célja a hő bent tartása, azon kívül egyúttal a terület hangzavarának kint tartása házunkból .

Nagyon fontos még hogy a általunk választott nyílászárók profi módon legyenek beszerelve csak mert a hibásan beszerelt nyílók szorulhatnak helytelenül záródhatnak, pontatlanul záródhatnak, hűvösek, hanyagul őrizhetik meg a meleget, ennek segítségével emelkedhet az lakásunk fűtés számlája .

Forrás: profixig.hu, 2016-04-02 17:01