Költöztetés - gyors és olcsó bútorszállítás a Fővárosban és környékén

Kategóriák: szállítmányozás, Budapest költöztetés

Új helyre költözéskor rettentően elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között kerülnek drága eszközeink a korábbi lakásból az új otthonba. Sokak a barátokat kérik meg , hogy segítsenek a szállításban. Ami szokás szerint számtalan bajhoz vezet. Még több a Levi Kft. fuvarozás Budapest weblapján. Azzal kezdődően, hogy a súlyos eszközök szállítása nem is olyan egyszerű. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Sajnos az ilyenféle amatőr megszokások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Tudjuk, hogy az emberi szervezet nem ilyen súlyok cipelésére lett fejlődve. Súlyos teher miatt csuklónk, hátunk, csípőnk és bokánk túl nagy terhelést kap. Csakhogy egy profi bútorszállító csapat mindig hatékony felszerelést használ a nehéz terhek mozgatásához. Egy jó heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő emberek derekára egyenlő megterhelés jut. Ők könnyedén szállítanak súlyos terheket anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.

Sokan nem tudják, hogy milyen jó áron dolgoznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Persze eddig én is a barátommal együtt rakodtunk. Biztos ismerős, mennyire utálom, amikor a nehéz mosógép belevág a tenyerembe. A régi utálatos tapasztalatok miatt legutóbb költöztető céget kerestem fel. Gyorsan felmérték a lakásom, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Kategóriák: szállítmányozás, Budapest költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-04-03 17:09