Friss heti lottó nyerőszámok

Szinte mindenki ismeri a többéve kipróbálható közkedvelt magyar lottókat. És a legutóbbi nyerőszámokat és nyereményeket?

Nálunk megtudhatók az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetében a friss nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a heti számhúzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a lottószámaiddal milyen találatokat értél volna el az eddigi Ötös lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetén a sorsolásokon a gömbből előkerült nyertes számok milyen ritkán ismétlődtek a kiválasztott lottó eddigi története alatt a meghatározott évjárat, vagy az utolsó jackpot óta.
Ha éppen most senki nem lett milliárdos, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódását is nyomon követheted.
Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tippjátékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a tippelők által választott leggyakoribb szerencseszámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes heti kézi vagy gépi sorsolásokon.

Amennyiben van megjegyzésed a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges manipulációról, akkor egy szabad fórum segítségével könnyen megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő beírásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-02 17:01