Ajtó beépítés,​ nyílászáró cse​re

Kategória: bejárati ajtó csere, fa bejárati ajtó, borovifenyő,tölgy, Kültéri hőszigetelt bejárati ajtók, fa bejárati ajtó árlista

A gyönyörű bejárati ajtók fából gyártódnak ódon antik, nem megfelelően csukódó fa bejárati ajtaját váltsa le, esztétikus, vaskos hőszigetelt ablakra.

Fa nyílászáróinkat ablakfrízből gyártjuk amiket hatvannyolc és nyolcvannyolc mm-es szélességben gyártjuk le. Azon oknál fogva miképp megrendelőink részére a megfelelő méretű ablakot készítsük díjtalan helyszíni feltérképezést adunk. Fa ajtók, kültéri bejárati ajtók, XVII. Kerület, fa bejárati ajtó, borovifenyő,tölgy: részletekért kattintson a profixig.hu weboldalra.
Az ajtókat kiváló minőségben pontosra csináljuk meg.

Az nyílászárócserét két-három óra alatt elvégezzük. A ajtókat igény szerint festéssel készítjük amit 1 mintából nézhet ki ellenben ha szeretné lefesteni, akkor famintás verzióban is vehet panelajtót Az ablakokba két rétegű vagy 3 rétegű üvegezést állítunk be nagyon jó légzárást biztosítanak.
A nyílászárókat igény szerint fából vagy műanyagból tudjuk elkészíteni. A nyílászáró cserét akár 1-2 óra alatt teljes mértékben el tudjuk végezni.

A szerelést elvégezhetjük a ó fa teljes lebontásával, ez esetben a házfal leomolhat, magyarán visszajavítási feladat is lehetséges hogy kell.

Forrás: profixig.hu, 2016-04-02 17:01